Saturday, January 21, 2012

Botak itu MATANG...

         Hallo! ngeee..macam biasalah, sorry lama juga tidak update blog...Al-maklumlah sibuk dengan final exam, tapi sekarang sudah boleh tarik nafas lega....sudah bercuti selama sebulan lebih...hurghhhh arghhhhh.....so, korang semua apa khabar? hopefully semuanya sihat-sihat belaka. Kali ini, ejam nak share info tentang fakta benar mengenai SUGAR GLIDER(sg) Ceritanya bermula begini, hihihi! selepas habis final untuk sem ini, ejam balik semula ke rumah sepupu di Putrajaya di mana tempat ejam tinggalkan sg ejam, ejam bagi sepupu ejam yang tolong jagakan sebab di hostel memang tak ada masa yang banyak untuk layan perangai sg. Jumpa sahaja baru-baru ini, ejam tengok kepala jodi iaitu sugar glider ejam yang jantan sudah mengalami keguguran bulu di atas kepala dan botak sedikit. Perkara ini menunjukkan ejam akan dapat cucu tidak lama lagi, Insyaallah....sebabnya sg jantan memang akan mengalami keguguran bulu di atas kepala dan akan botak sedikit apabila mereka mencecah umur matang. So, memang tak sabarlah nak tunggu detik tibanya dapat cucu nanti...Itu sahaja untuk entri kali ini...selamat membotakkan kepala..hahaha! take care guys!
        
                                Jodi sudah botak sikit


                               Sorry la, gambar dia semua macam ni..dia tidak suka di ambil gambar...


                               Hahhaa!! tengok la tuh, muka 'orang' tak rela di ambil gambar...kih3!!!


                                Jodi dalam hatiku....


                                            










3 comments:

  1. x hbs2 pasai SUGAR GLIDER die si ajam nih....

    ReplyDelete
  2. habis nak pasal sape der? pasal ko? popular sangt kannnn...hahahaa! yela2, nanti aku update blog buat pasal kita lak? ok? lalalaalal...

    ReplyDelete
  3. SUGAR GLIDER sekor rm bpe ae ijam? and susah x jaga SUGAR GLIDER? dia makan ape jer?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...